slikovit stav

Čehok: 'Lokalna politika je opći kurveraj. Kurvinsko kolo'

Ivan Čehok je gostujući u eTV studiju lokalnu političku scenu nazvao '' općim kurverajom'' i ''kurvinskom kolom''.
Objavljeno: 24.02.2022. 18:13

Zadnja izmjena: 24.02.2022. 18:13

Foto: Arhiva

Ivan Čehok je gostujući u eTV studiju lokalnu političku scenu nazvao '' općim kurverajom'' i ''kurvinskom kolom''.

- Mi danas imamo jedan, ja ću to reči sasvim slobodno, jednu političku prostituciju i jedan opći kurveraj koliko možete ovako vidjeti - rekao je Čehok.

- Sad pogledajte, SDP napada Reforimiste da Reformisti drži Vladu. Dakle, jučer je Vupora napala Čačića, Čačić vraća SDP-u, a s druge strane po gradu kadroviraju - rekao je Čehok te nastavio:

- U gradu Bosilj i Čačić kadroviraju od portira do direktora razvojne agencije. Onda s druge strane SDP diže ruku za HDZ, pa Čačić veli njima, ne vi ste digli ruku za Stričaka, mi nismo digli, vi ste šutjeli, mi smo govorili, znači tu su opet, koalicijski partneri s ove razine se tuku na županijskoj, a na državnoj se tuku neki drugi - rekao je bivši gradonačelnik te nastavlja u istom tonu:

 -Dakle, to vam je jedan opći, jedno kurvinsko kolo kak' bi se to reklo. Al to su vam interesi koji su jači od bilo kakvih političkih načela. Ono što nije dobro da nažalost u takvim okolnostima grad tone. Nek mi netko od građana pokaže što je ova vlast u devet mjeseci u gradu napravila - završio je. 

Komentari