etv studio

eTV - Čehok: Moju nagodbu Bosilj je nazivao lopovskom, a njegova je 11 milijuna skuplja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.04.2022. 19:00

Zadnja izmjena: 27.04.2022. 19:02

Vođa varaždinske oporbe Ivan Čehok gostovao je danas u eTV studiju i ponovio kako je nagodba koju je Grad Varaždin sklopio s T&H Investom skoro 11 milijuna kuna skuplje od nagodbe koju je on predlagao kada je bio na vlasti.

Prema njegovim riječima, gradonačelnik Neven Bosilj 'opravdava' novu nagodbu time što ona prethodna nije bila usuglašena od svih strana za što pak Čehok tvrdi da je laž.

- Ta je nagodba bila potpuno usuglašena, nikad nije bila ni sporna cijena zemljišta. Dakle, o tome se nije ništa govorilo. Istina je da ta nagodba nije potpisana, ali nije potpisana zato što smo mi to na Vijeću donijeli krajem ožujka, tada su raspisani izbori i u predizbornoj kampanji su upravo Bosilj i ekipa tvrdili da je ta integralna nagodba integralni lopovluk, da je pljačka i prevara. Naravno da u tom razdoblju nitko nije htio potpisivati nagodbu za koju jedan od kandidata tvrdi da je lopovluk - rekao je Čehok između ostalog.

'Habijan se okrenuo za 360 stupnjeva'

Gradonačelnika Nevena Bosilja Čehok je prozvao da se koristi njegovim inicijativama, ali "u krivo vrijeme i na krivi način" te tvrdi kako su se 'i drugi preokrenuli'.

- Recimo, Damir Habijan koji se preokrenuo za 360 stupnjeva. Damir Habijan jako dobro zna da je usuglašena cijena zemljišta od 22,5 milijuna kuna, odnosno odšteta u nagdobi. On je sada pristao na 33. Ako već Damir Habijan laže, ne laže Stričak koji je bio na tom sastanku. Molim Stričaka da ovoreno kaže.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovao nezavisni vijećnik Ivan Čehok možete pogledati ovdje:

 

Komentari