nova imenovanja

Čehok i Budimo grad našli zajedničku točku: Zbog ovo dvoje cijelo jutro tuku po Bosilju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.12.2021. 11:02

Zadnja izmjena: 02.12.2021. 12:14

Željko Bedeković postao je novi direktor agencije Sjever - DAN, Jelena Pavleković ravnateljica Gradskih bazena, oboje su Reformisti, te njihova imenovanja podjednako kritiziraju Čehokova lista i Budimo grad. Putem svojih Facebook profila gradonačenika Nevena Bosilja prozivaju cijelo jutro.

Budimo grad, osim što je protiv izravnih imenovanja kao u slučaju Varkoma, dio provedenih natječaja za gradske ustanove i tvrtke smatra ''tragikomedijom''. Na Facebooku su objavili status koji bi stao na više stranica teksta, no mi ćemo prenijeti samo sarkastičan zaključak:

- I eto, to je Grad koji postaje ''mjera i obrazac'' (Bosiljev predizborni slogan). Grad u kojem su predizborna obećanja Nevena Bosilja o stvarnoj promjeni kapitulirala pred neutaživom grabeži Reformista i pred pritiscima iz vlastite stranke. Izuzetno nam je žao da je sve krenulo ovim smjerom - kažu između ostaloga.

Dok Budimo grad posljednja imenovanja nazivaju tragikomedijom, Čehok na svojem Facebook profilu piše o ''podjeli plijena''. I on je pritom slikovit:

- Najveća zasluga bez natječaja postavljenog Istera je što je dobar s Bosiljem, Bedekovića je što ima tečaj iz EU fondova. A Pavleković očito zna plivati pa je najbolja osoba za direktoricu Bazena. To su te promjene, nadam se da je svima jasno - piše Čehok. 

Naravno, nije da su si Čehokova lista i Budimo grad od jutros postali dobri. Čehok  piše da se sve to odigrava uz odobravanje Budimo grad ili barem pod njihovim "pospanim okom".

Komentari