Čehok: Isključivi krivac je Habuš, ja nikada nisam trošio sredstva nenamjenski

Objavljeno: 02.04.2015. 16:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva

Nakon HNS-ovog priopćenja za medije, u kojem su gradske vijećnike Zlatana Avara, Željka Bunića i razvlaštenu zamjenicu gradonačelnika Nataliju Martinčević Narodnjaci prozvali da ih zbog političke samopromocije optužuju za "grijehe bivšeg gradonačelnika", oglasio se i Ivan Čehok.

- Isključivi krivac za nenamjensko trošenje sredstava je Habuš koji je, kako Čehok tvrdi, naredio da se novci s POS-a prebace za plaćanje socijalnih stanova u Hrašćici, i tu su započele sve poteškoće. Opravdanje da nema potražnje za stanovima je čista glupost jer pedeset metara dalje od Vilka Novaka uspješno se grade i prodaju stanovi po višoj cijeni. Ovdje su kupci odustali zbog neplaćanje izvođača i kašnjenja radova - kaže Čehok, ističući da je u svojem mandatu sagradio više od 550 POS stanova koji su svi prodani.

- Ja nikada nisam trošio sredstva nenamjenski, o čemu postoje izvješća revizije.

Bivši varaždinski gradonačelnik oštro demantira i navode glede MBO-a.

- Gradski HNS je podržao MBO, i to upravo Goran Habuš, o čemu također postoje svjedoci i novinska izvješća. Na kraju krajeva, to potvrđuje i činjenica da su izgubili novac od Fonda zbog protuzakonito raspisanog natječaja koji sam ja osigurao, čime su nepotrebno izgubljene četiri godine s nesagledivim financijski, ekološkim i zdravstvenim posljedicama - zaključuje.

Vidi više:

>>Cecelja: Grad je na rubu bankrota, a upozoravali smo na to prije dvije godine!

>>HNS: Avar, Bunić i Natalija Martinčević napadaju nas Čehokovima grijesima

>>Avar o nenamjenskom trošenju novca: Habuš mora podnijeti ostavku, ali i Radelić i Martinčević

>>JUGS nenamjenski trošio sredstva, a Habuš ne zna što piše u izvješću Ministarstva

Komentari