izašli transkripti

Čehok: 'Ko je*** mater Stričaku. Nek ga Čačić vadi' Avar: 'Treba napakirati prijava'

Bilo je to još u lipnju prošle godine, kada je Željko Bunić bio pod mjerama prisluškivanja, a komentirali su kako ih je HDZ „zaje***“ kada su prvi put podržali proračun...
Objavljeno: 05.04.2023. 12:26

Zadnja izmjena: 05.04.2023. 15:01

Tjednik Nacional objavio je transkripte prisluškivanih razgovora između Ivana Čehoka, Zlatana Avara i Željka Bunića, u kojima su raspravljali o otkazivanju podrške HDZ-u ukoliko HDZ podrži gradski proračun.

Bilo je to još u lipnju prošle godine, kada je Željko Bunić bio pod mjerama prisluškivanja, a komentirali su kako ih je HDZ „zaje***“ kada su prvi put podržali proračun. Čehok je u jednom drugom razgovoru potom rekao: „Kad dođe proračun na dnevni red ne bumo se pojavili i ko je*** mater Stričaku. Nek ga Čačić vadi.“ Avar na jednom drugom mjestu govori kako treba „napakirati prijava“ pa se jedna bude „valjda primila“, a smatraju da ne bi bilo zgorega u prijavu „staviti i jednog HDZ-ovca“, jer bi se tako prijava možda prije uzela u obzir.

Sve  to danas su na konferenciji za medije komentirali gradonačelnik Neven Bosilj i njegov zamjenik Miroslav Marković.

- Mislim da takva razina destrukcije i prljave politike nije još viđena. Rijetko je viđena čak i za hrvatske prilike. Ono kad Avar veli "treba se napakirati tih prijava, valjda se bude jedna ulovila", to je gadljivo. Dno dna. Iz ovoga je razvidno da su se oni još u srpnju dogovorili da će rušiti proračun, kada se uopće nije znalo kakav bude. Ovi su izbori sad konačno prilika da naši građani jednom za svagda odsviraju kraj jednoj ružnoj i destruktivnoj politici.

Marković je komentirao kako mnogi „licitiraju funkcijom predsjednika vijeća“, te pritom kazao kako svi oni prvo moraju osvojiti mandat, a potom s njima sjesti za stol. Kazao je također kako oni s Reformistima ne čine „lijevi blok“, nego su jedini predstavnici ljevice i očekuju najveći broj mandata.

 

Komentari