prozivke

Čehok: Lukavečki je nepismen u kratkom komentaru, zamislite tek njegov doktorat

Objavljeno: 06.04.2024. 10:05

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 10:05

Nezavisna lista Ivana Čehoka objavom na društvenim mrežama osvrnula se na predizbornu kampanju varaždinskog SDP-a, konkretnije onu Lovre Lukavečkog te ga prozivali za "elementarnu nepismenost".

Naime, u svojoj objavi tvrde kako se kampanja za parlamentarne izbore provodi i kroz službene tiskovne Grada te kako varaždinsko Gradsko vijeće do sada nije imalo "ovako nepismenoga predsjednika", uz prilog jednog od komentara Lukavečkog na društvenim mrežama, iz kojeg su istaknuli nekoliko primjera.

- To što u kratkom komentaru, na naručeno pitanje, piše "trečina", "što im oko dvije trečine nalazi", to što dio rečenice iza zagrade ne počinje velikim slovom, ne bismo baš rado vidjeli ni u školskoj zadaći pučkoškolca, kamoli samoproglašenoga zaštitnika mladih ljudi. Ovo je kratak komentar, zamislite njegov npr. doktorat?! Zanimljivo, kad je nedavno HDZ-ova ministrica poljoprivrede pokazala raskoš gramatičkoga talenta, prvi su se ismijavali SDP-ovci. Što li će sada reći na svoje "veliko očekivanje"? No, vrijedi ona: tko je elementarno nepismen, i politički je nepismen. To za našega Lovreka znamo već duže - navode iz NL Ivana Čehoka.

Komentari