konferencija za medije

Čehok: Novak i Obadić su poput 'Šafraneka' - kad Bosilj krši zakone, oni mu gledaju kroz prste

Objavljeno: 14.03.2023. 10:44

Zadnja izmjena: 14.03.2023. 10:44

Nezavisna lista Ivana Čehoka održala je danas konferenciju za medije na kojoj su se nadovezali na prethodnu konferenciju na kojoj su gradonačelnika Nevena Bosilja prozvali za "nezakonitosti u integralnoj nagodbi".

Podsjetimo, Zlatan Avar je nedavno rekao kako se SDP-u "žuri na izbore" jer su od države dobili nalog da do 16. ožujka integralnu nagodbu sklopljenu s TH investom stave izvan snage, odnosno da TH Invest mora Gradu vratiti novac. Čehok je danas u tom kontekstu posebno prozivao SDP-ove koalicijske partnere navodeći Zdravku Grđan i Budimo grad.

- Narcisi u svojoj samoljubivosti obično zaborave da se u bistroj vodi sve vidi, pa i njihove obmane. Posebna je priča Budimo grad, koji nas optužuje za laži. Čudno da Presvetli Obadić, kad već to ne može shvatiti Dubravka Novak, farizejski opravdava politiku Budimo grad logičkim besmislicama kako oni nisu glasali za nagodbu, ali jesu glasali za rebalans proračuna u kojem je bila nagodba. Oni su poput Šafraneka iz Tko pjeva zlo ne misli: moj Bosilj nije bogzna kaj vredan, ali nedam na njega, naš Bosilj krši zakone ali mi smo kao mala djeca prekrili dlanovima oči, pa mu malo gledamo kroz prste - navodi Čehok.

Komentari