evo detalja

Čehok odgovorio zašto je uvjeren da je bale moguće riješiti po ugovoru iz 2008.

Ivan Čehok, podsjetimo, tvrdi da je bale moguće riješiti prema ugovoru iz 2008. godine, koji su Varkom i Grad potpisali s tadašnjim T7 VIS-om, odnosno današnjim T&H Investom...
Objavljeno: 01.04.2023. 11:11

Zadnja izmjena: 01.04.2023. 11:11

Ivan Čehok, podsjetimo, tvrdi da je bale moguće riješiti prema ugovoru iz 2008. godine, koji su Varkom i Grad potpisali s tadašnjim T7 VIS-om, odnosno današnjim T&H Investom, a nedavno je i u eTV studiju ponovio kako je "uvjeren da je to jedino rješenje".

Naime, on i dalje ostaje pri tvrdnji kako se bale mogu riješiti za 110 milijuna kuna, odnosno 137 eura po toni otpada, dok su sva nova rješenja aktualne gradske uprave, prema njegovim riječima, duplo skuplja.

- Pozivam gradonačelnika Bosilja i Pataftu i Čačića, pozivam i lijeve i desne, i crvene i crne, i nebo i zemlju da mi pokažu kada je taj ugovor za 137 eura po toni stavljen izvan snage i kada on nije postao više važeći. Imamo vremena do 16. travnja neka netko donese ovdje na stol dokaz da je ugovor kojeg su potpisali Varkom i VIS, dakle Patafta, i 2009. se tome pridružio Grad, da taj ugovor više nije važeći. Kad mi to netko pokaže, moja lista i ja ćemo promijeniti mišljenje. Međutim, oni znaju da je taj ugovor važeći, kao i koncesija koju je donio Habuš i znaju da je cijena veća 200 posto. Ali, oni ne mogu više natrag - navodi Čehok.

 

Komentari