presica

Čehok: Bosilj odbacuje naš projekt Kućanske rampe, iako zbog toga neće stići na EU fondove

NL Ivana Čehoka održala je danas konferenciju za medije, a tema je bila Kućanska rampa, odnosno projekt koji je napravila bivša gradska vlast...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.09.2021. 10:09

Zadnja izmjena: 14.09.2021. 10:11

NL Ivana Čehoka održala je danas konferenciju za medije, a tema je bila Kućanska rampa, odnosno projekt koji je napravila bivša gradska vlast.

I dok s jedne strane Čehok tvrdi kako projekt koji je napravio Božo Soldo ima sve potrebne suglasnosti, stručna mišljenja, ekspertize i lokacijsku dozvolu, gradonačelnik Neven Bosilj rekao je kako će nova gradska vlast tražiti novo rješenje za ovaj problem.

- Mi smo svu tu dokumentaciju radili tri i pol godine. Nakon toliko truda i sada kada smo došli već pred građevinsku dozvolu sve se baca u vodu i lažima i neistinama se nastoji cijeli projekt uništiti i krenuti u novi projekt - rekao je Čehok i dodao kako nema nikakve svrhe i potrebe da se cijeli ovaj projekt zaustavi.

- Ako se projekt zaustavi, tri godine našeg truda će biti bačene u vjetar, a do novoga se prometnog rješenja ionako neće doći. Bojim se da ako se s tim projektom ne nastavi i ako sad propustimo priliku europskih fondova i ovaj posao od tri i pol godine, da više nećemo imati priliku da se Kućanska rampa rekonstruira - završio je Čehok. 

Komentari