gradonačelnik komentirao presicu

Čehok o prozivci Reformista: ‘To je politikantski potez''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.09.2018. 13:13

Zadnja izmjena: 01.09.2018. 13:31

Gradonačelnik Ivana Čehoka pitali smo za komentar vezano uz konferenciju za medije koju su jučer održali čelnici mjesnih odbora iz redova Reformista, a na kojoj su istaknuli nezadovoljstvo odnosom Grada Varaždina prema mjesnim odborima i nedostatkom komunikacije.

<< Reformisti iz mjesnih odbora: ''Gradu je potpuno nebitan naš rad, tražimo bolju komunikaciju'' >>

Podsjetimo, Reforimisti su rekli kako veliki broj prioriteta mjesnih odobora nije našao svoje mjesto u proračunu, a kao probleme su između ostalog izdvojili problem Kućanske rampe, VTC centar koji je, kako su rekli, opasan po život građana i izostanak početka radova na VI. osnovnoj školi.

Gradonačelnik Čehok rekao je kako su održali zajednički  sastanak sa predstavnicima mjesnog odbora, ali kako se ti sastanci održavaju i pojedinačno sa svakim, a održat će se i prije donošenja proračuna.

- Ljudi uvijek traže više komunikacije, ali se nitko nije žalio da bi bili zakinuti na bilo koji način i da ih gradska vlast ne sluša. Ovo tumačim kao jedan politikantski, stranački potez na koji oni imaju pravo - rekao je Čehok i dodao kako je gradska vlast pokazala da u svim dijelovima grada nastoji intenzivirati komunalne, gradske i strukturne radove, dok za navod Reformista da su samo četiri od 35 prioriteta našla mjesto u proračuna tvrdi da to - nije istina.

Komentari