o uporabnoj dozvoli

Čehok: ''Reformisti žele građane odvratiti od kupanja, boravka i korištenja Dravskih bazena''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.04.2019. 14:10

Zadnja izmjena: 30.04.2019. 14:10

Nakon što su se Reformisti medijima obratili priopćenjem u kojem su se dotakli bazena na Dravi za kojeg se pitaju imaju li oni uporabnu dozvolu, reagirao je gradonačelnik Čehok.

<<Reformisti se pitaju: ''Imaju li bazeni na Dravi uporabnu dozvolu?''>>

- U povodu priopćenja Reformista oko uporabne dozvole za Dravske bazene Grad Varaždin ponovo podsjeća, što bi Reformisti sami trebali znati, da su bazeni građeni 1954. godine, odnosno da svi objekti prije 1968. godine nisu ni imali uporabne dozvole - poručuje gradonačelnik u priopćenju i dodaje kako je jedini cilj Reformista da sa svojim pitanjima oko dozvola nastoje stvoriti atmosferu kojom bi građane odvratili od kupanja, boravka i korištenja Dravskih bazena.

- Riječ je o stranci koja sama u ovom gradu nije napravila nikada ništa ali bi barem trebala znati kada su bazeni sagrađeni, odnosno tko i kada je promijenio bazensku tehniku kako bi danas svi građani mogli koristiti bazene. Gradska vlast više se neće osvrtati na podmetanja i jeftino politikantstvo jedne stranke koja nikada ništa u Varaždinu nije učinila nego će i dalje nastaviti s uređenjem cijeloga kompleksa uz Dravu. – ističe gradonačelnik.

Komentari