reakcija

Čehok prozvao HDZ i Budimo grad da podržavaju Bosilja, evo što piše na fejsu

Objavljeno: 02.11.2022. 08:52

Zadnja izmjena: 02.11.2022. 08:52

Foto: Arhiva / Ilustracija

Nakon što je Gradska uprava objavila kako se prilikom izgradnje sortirnice otpada na Motičnjaku naišlo na više tisuća tona otpada, o cijeloj se situaciji ponovno oglasila NL Ivana Čehoka, koji tvrde kako je količina tog otpada s 2.500 tona "narasla" na 7.000 tona.

Prilažući fotografije dokumenata, NL Ivana Čehoka na svojim je društvenim mrežama objavila kako su prvo potpisali 4. Aneks ugovora kojim se priznalo oko 2.500 tona iskopanoga otpada kao dodatne radove, međutim, Agencija DAN u službenom dopisu traži 5. Aneks, kojim uz ovih 2.500 tona, raste za još 7.000 tona otpada. Pri tome su, kažu, Bosilja podržali HDZ i Budimo grad te dodaju kako će sve troškove platiti Grad Varaždin.

- Do danas odgovora zašto je priznao dodatne radove i to po cijeni od 552 kune premda je cijena osnovnih radova 36 kuna, jednostavno nema! Imamo samo posljednju informaciju da inženjer Bosilj naredio da se otpad "prosija" i onda odvozi. Ne treba komentirati uopće. Uglavnom, kad smo ga stisli na Vijeću, nije potpisao 5. Aneks, ali 4. Aneks jest, po enormnoj cijeni. Sve su to podržali i HDZ i Budimo grad. Istodobno, Bosilj i Marković trošeći kao pijani milijarderi, objašnjavaju da nemaju za plaće u vrtićima - naveli su.

Komentari