konferencija za medije

Čehok traži odgodu sjednice: Vjerujem da će HDZ i Budimo grad to podržati

Kako tvrde, predsjednica Grđan je, i nakon saznanja da PPP Cafuk nije plaćao zakup zemljišta, nastavila obmanjivati vijećnike i građane da je plaćeno državi i Županiji, za što navode i kako posjeduju neslužbeni dokument...
Objavljeno: 04.07.2022. 11:16

Zadnja izmjena: 04.07.2022. 11:16

Vijećnici Nezavisne liste Ivana Čehoka danas su sazvali konferenciju za medije uoči nadolazeće sjednice Gradskog vijeća prilikom čega su rekli kako traže odgodu sjednice te da predsjednica vijeća Zdravka Grđan ponudi mandat na raspolaganje.

Kako tvrde, predsjednica Grđan je, i nakon saznanja da PPP Cafuk nije plaćao zakup zemljišta, nastavila obmanjivati vijećnike i građane da je plaćeno državi i Županiji, za što navode i kako posjeduju neslužbeni dokument. Nadalje, tvrde kako su materijali za promjenu PPUG-a i GUP-a primili šest dana prije sjednice, što nazivaju "omalovažavanjem vijećnika" te pozivaju druge vijećnike da traže odgodu sjednice. 

- Tražimo da se sjednica odgodi, da predsjednica ponudi mandat i da se raspravi o odgovornosti za propuste oko poništenja natječaja, da se sazove međustranačko, da se vijećnicima prvo prezentiraju promjene planova i ostavi dovoljno vremena za pripremu sjednice. Uvjereni smo da će zbog svih razloga i klub vijećnika HDZ-a i klub Budimo grad tražiti mandat gospođe Grđan - naveli su.

Komentari