rasprava na sjednici

Bosilj: Čehok huška protiv rješenja Kučanske rampe, Čehok: Nije istina, Bosilj je kukavica

Objavljeno: 19.03.2024. 18:06

Zadnja izmjena: 19.03.2024. 18:06

Nakon što je na današnjoj sjednici SDP-ov vijećnik Leonard Sekovanić prozvao Ivana Čehoka kako je "u dosluhu" s prosvjednicima protiv rješenja Kučanske rampe, Čehok je ustvrdio kako to nije istina te kako "zapravo cijelu priču vodi SDP".

Naime, Sekovanić je podsjetio kako postoji skupina nezadovoljnih građana koji se protive novom rješenju Kučanske rampe, upitavši Bosilja za njegov komentar na cjelokupnu situaciju. Na njegovo se pitanje nadovezao i sâm Čehok koji je, demantiravši izjavu da je u dosluhu s prosvjednicima, pozvao Bosilja da stanarima tog područja prezentira projekt što, kako tvrdi, odgađa već dva mjeseca.

- Ako ste takva kukavica da se ne možete pojaviti pred 150 građana koji su poslali peticiju i pokazati im svoj projekt, pokažite ga barem nama vijećnicima. Sličice koje smo vidjeli nama ne znače ništa. Trebala je biti prezentacija u Gradskoj knjižnici, odustali ste od nje, prošla su dva mjeseca, prezentacije još nema. Što se tiče ovoga što je rekao Sekovanić, ja nisam u dosluhu, a čovjek koji vodi cijelu priču je SDP-ovac - rekao je Čehok.

'Čak to možemo nazvati i huškanjem'

Gradonačelnik Bosilj odgovorio je kako se radi o efikasnom rješenju, a Čehoka je ponovno prozvao za opstrukciju njihovog rješenja Kučanske rampe, kao i da stanare "insturira".

- Čak to možemo nazvati i "huškanjem" s obzirom na to kako je postavio pitanje jer se sâm zapravo odao. Evidentno je da nakon 50 godina traženja rješenje, rješenje konačno imamo. Shvaćam, imam empatiju za ljude iz Wissertove, neće im se narušiti kvaliteta života, svatko će imati svoj kolni prilaz, ovim se rješenjem samo povezuju dva dijela grada koji su oduvijek razdvojeni - rekao je gradonačelnik.

Komentari