komentar

Čehokov vijećnik nezadovoljan: 'U Njemačkoj sam bio velebno prihvaćen'

Objavljeno: 09.02.2023. 09:58

Zadnja izmjena: 09.02.2023. 10:21

Predsjednik najveće varaždinske udruge umirovljenika, član i dojučerašnji vijećnik NL Ivana Čehoka, do sada se nije javno oglasio vezano uz pad proračuna i prozivke s kojima se zbog toga na svoj račun suočio.

Podsjetimo, neke članice udruge istupile su pod imenom i prezimenom te Viktora Mrzlečkog prozvale da je postupio na svoju ruku kada se o proračunu odlučivalo.

- Ja sam isto na tom sastanku bila, nikad nije bilo riječi ni o čemu protiv ili da se nešto dobro ne radi. Ne znam od kud takav zaokret – rekla je tada Milena Klinec, dodajući kako Mrzlečki za svoja postupanja nema podršku čak 80 posto članova udruge.

'Bez spalionice nema rješenja'

Kasnije, Mrzlečki je ponovno iznenadio kada se na međustranačkom vijeću zalagao za spalionicu u Varaždinu, unatoč javnom stavu vođe njegove liste  koji je kategorički protiv izgradnje spalionice na području grada.

Viktor Mrzlečki tek povremeno reagira na Facebooku, gdje se tako nedavno požalio kako je njegovo djelovanje u Njemačkoj, gdje je zaradio mirovinu, bilo više cijenjeno nego ovo sada u Hrvatskoj.

- U Njemačkoj sam se bavio politikom i bio velebno prihvaćen. Toliko da vam pojasnim – napisao je određenoj osobi koja ga je prozvala zašto sa sebi svojstvenim stavovima nije izlazio u Njemačkoj.

Mrzlečki je, podsjetimo, o spalionici rekao:

- Tumačim i uvjeren sam da bez spalionice neće biti fiksnog rješenja otpada.

Bez kontakta s gradonačelnikom

Gradonačelnik Bosilj, gostujući ovih dana u eTV studiju, kazao je da s Mrzlečkim, unatoč njegovoj funkciji predsjednika najveće udruge umirovljenika, nije bilo razgovora.

Naveo je i razlog:

- Ja razgovaram s raznim udrugama umirovljenika, s g. Mrzlečkim nisam želio razgovarati, znate iz kojeg razloga? Ja imam svoje pročelnike i ostale koji se bave tim poslom. Nisam želio da ja kao gradonačelnik radim nek pritisak na gradskog vijećnika.

Na izravno pitanje voditeljice Bosilj je dodao kako se ni Mrzlečki njemu nije javio.

 

Komentari