previranja

Čehokova Facebook stranica tvrdi da je jedna od pročelnica zatražila razriješenje

Objavljeno: 04.10.2022. 15:21

Zadnja izmjena: 04.10.2022. 15:33

Foto: Vesna Haluga na slici

Bivši gradonačelnik tvrdi kako je pročelnica Vesna Haluga zatražila razriješenje, odnosno podijelio je objavu (svoje) Facebook stranice 'Varaždinci za Čehoka' na kojoj se to tvrdi.

Iako je gradonačelnik Neven Bosilj demantirao da bilo kada namjerava odstupiti, za što ga je javno na Županijskoj skupštini prozvao župan Stričak, Čehok i dalje tvrdi da je to opcija, tj. barem se tako iz njegove posljednje poduže objave čini.

- Misli da će tako prikriti tragove svih mutnih i štetnih poslova. Grad, činjenica, tapka u mjestu: novih EU novaca nema, ovo što imamo će upropastiti, svojih ideja nemaju, više se nitko ne javlja na natječaje jer su većinom zapošljavani SDP-ovci. Kad sam im rekao da biti gradonačelnik ne znači sjediti u fotelji i naređivati, pozivali su se na svoje "menadžerske" vještine. Jedino u čemu su vrhunski menadžeri je kako zaposliti braću i kumove - napisao je na svojem službenom Facebook profilu.

Vesna Haluga inače još uvijek je navedena na službenim stranicama Grada Varaždina kao privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća.

Komentari