reakcija

Čehokova lista: Bosilju, ako ima pravde, uskoro ćeš ti vidjeti što su 'kriminalni poslovi'

Objavljeno: 12.08.2022. 11:57

Zadnja izmjena: 12.08.2022. 12:04

Nakon gradonačelnika Bosilja, župana Stričaka i zastupnice Antolić Vupore, o trenutnom obustavljanju međunarodnog natječaja za zbrinjavanje bala u Brezju uslijed žalbe TH Investa, sada se oglasila i Nezavisna lista Ivana Čehoka.

Iz nezavisne liste bivšeg gradonačelnika poglavito se osvrću na jučerašnje riječi Nevena Bosilja, koji je kazao kako je žalba TH investa "opstrukcija bivšeg gradonačelnika i njegovih poslovnih partnera, koja neće trajati duže od mjesec dana koliko traje žalbeni postupak, te će na kraju biti odbačena kao što je već jednom bila."

Iz Nezavisne liste danas prije svega naglašavaju kako je Ivan Čehok presudom Vrhovnog suda pravomoćno oslobođen svih optužbi vezanih uz interventno zbrinjavanje otpada, nakon čega se gradonačelniku obraćaju izravno i takstativno:

- Pod jedan: Da nije bilo tebe i tvojih pajdaša koji ste uvjeravali sve da se otpad može zakopati, balirani otpad bi već bio riješen 2012. godine. Pod dva: Je li prvi ugovor o zbrinjavanju bala ništetan ili ne odlučit će sud, a ne SDP-ov partijski plenum. Deset godina ste uvjeravali građane da je ništetan, raspisali koncesiju i uveli grad i građane u skupe i neizvjesne sporove.

'Nesposobna partijska klika'

Svoje priopćenje Nezavisna lista zatim širi i na neka druga pitanja.

- Pod tri: Danas te napuštaju svi koalicijski partneri, svjesni kakva si štetočina i nesposobnjaković: Varteks propada, a ti mu zabijaš zadnji čavao premda si tvrdio da ćeš pomoći radnicima, svaki dan je u gradu jedna prometna jer ne možeš svojim pozivom osigurati da semafori rade punih 40 dana, nema nijednog novog EU projekta, ne radi se ništa osim kozmetike i trošenja javnoga novca na zabavu i tvoju propagandu.

Na kraju zaključuju:

- Pod četiri: Što su kriminalni poslovi, vidjet ćeš uskoro ako ima pravde u ovoj zemlji, ali postavljanje direktora bez natječaja, neprovođenje javne nabave, poništavanje natječaja za poljoprivredno zemljište, zapošljavanje po gradu i gradskim ustanovama i tvrtkama, to je šteta kakvu može samo uzrokovati potpuno nesposobna partijska klika.

Komentari