reakcija

Čehokova lista SDP-u: Nemaju rezultata, počeli su gubiti živce, nagodbu su preplatili

Objavljeno: 30.04.2022. 09:07

Zadnja izmjena: 30.04.2022. 09:10

Foto: ilustracija/Arhiva

Nezavisna lista Ivana Čehoka odgovorila je na jučerašnje priopćenje gradskog SDP-a, u kojem su, nazivajući Čehoka na čak 16 mjesta "frustriranim gubitnikom", poručili kako njihova nagodba nije skuplja od "njegove lopovske", kako on tvrdi.

Iz njegove Nezavisne liste sada ističu kako nemaju potrebu demantirati "SDP-ov primitivizam", jer su sudski finacijski vještaci, kažu, napravili tablicu iz koje se vidi kako je njihova "lopovska nagodba daleko jeftinija i povoljnija od poštenja na Bosiljev način".

Prilažu potom i spomenutu tablicu:

Izračun koji je dostavila Čehokova lista

'Počeli su gubiti živce'

Poručuju kako su u SDP-u počeli "gubiti živce".

- Čak i Bosiljevi koalicijski partneri jednoglasno ističu da ova vlast - nema rezultata. No, što je više nervoze, nesposobnosti i neistina, to je obrnuto razmjerno više primitivizma, nepristojnosti i vrijeđanja. Građani Varaždina ne moraju biti financijski pismeni da bi znali kako je skoro 33 milijuna više od 22,5 milijuna. Naša je nagodba 10,2 milijuna jeftinija od Bosiljeve - pišu.

O prvomajskom grahu

Dotiču se i prvomajskog graha:

- Grad je neuredan i zapušten, nijedna ulica nije sanirana u 11 mjeseci, ali se zato za partijsku proslavu s grahom izdvaja 250.000 kuna itd. - zaključuju.

Njihovo priopćenje u nastavku pročitajte u cijelosti.


Priopćenje NL Ivana Čehoka

Gradski SDP na čelu s Bosiljom i Markovićem počeo je gubiti živce, sve je više nervoze jer je u Poljani 400 tona smeća, na Belim kipima 2.500 tona plastike, cijene su enormno visoke, nikad više prometnih nesreća, nikada manje rada i projekata, od EU nismo dobili ni kune, natječaji se ruše ili povlače, partijski kadrovi se nezakonito postavljaju po tvrtkama, grad je neuredan i zapušten, nijedna ulica nije sanirana u 11 mjeseci, ali se zato za partijsku proslavu s grahom izdvaja 250.000 kuna itd.

'Nemaju rezultata'

Čak i Bosiljevi koalicijski partneri jednoglasno ističu da ova vlast - nema rezultata. No, što je više nervoze, nesposobnosti i neistina, to je obrnuto razmjerno više primitivizma, nepristojnosti i vrijeđanja. Građani Varaždina ne moraju biti financijski pismeni da bi znali kako je skoro 33 milijuna više od 22,5 milijuna. Naša je nagodba 10,2 milijuna jeftinija od Bosiljeve.

'Zemljište su preplatili'

Ali sudski financijski vještaci su napravili tablicu pa umjesto da uopće demantiramo SDP-ov primitivizam, građanima pokazujemo tablicu iz koje se jasno vidi da je naša "lopovska" nagodba daleko jeftinija i povoljnija od poštenja na Bosiljev način. Čak je i Marković uspio priznati da su zemljište - preplatili!

Iz tablice je sve jasno. A financijski vještak će sve reći na mjestu koje je za to predviđeno, a Bosilj će morati objasniti kud je otišlo 10,2 milijuna kuna.

Nezavisna lista Ivana Čehoka

Komentari