uoči lokalnih izbora

Čačić s Kristinom Geci Smoljo obišao ivanečko područje

Objavljeno: 18.03.2021. 11:24

Zadnja izmjena: 18.03.2021. 11:24

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, zajedno s predsjednicom ŽO Reformista i saborskom zastupnicom Natalijom Martinčević, posjetio je grad Ivanec gdje su pružili podršku kandidatkinjama na predstojećim izborima.

Tamo su ga ugostile kandidatkinja Reformista za gradonačelnicu Ivanca, Kristina Geci Smoljo te predsjednica GO Reformista Ivanec i kandidatkinja za njenu zamjenicu Jelena Pavleković. 

Kako ističu u priopćenju, jučerašnji posjet Ivancu započeo je u Zajednici sportskih udruga grada Ivanca, a kojoj je župan predao ključeve prostorija koje će koristiti za djelovanje. Također, posjetio je Udrugu umirovljenika Ivanec s kojima je razgovarao o problemima umirovljenika te mogućim rješenjima. 

Nakon posjete umirovljenicima, Čačić je sa suradnicima obišao tvrtku HEW Ivanec d.o.o., koja zapošljava 181 radnika. Kraj posjeta Ivancu završen je na jednom od najzanimljivijih izletišta na području Ivanca, izletištu Jelenice, koje je u posljednjih nekoliko godina proširilo smještajne kapacitete gradeći nekoliko drvenih kućica opremljenih za dolazak turista na odmor u ivanečki kraj.

Komentari