donacija

Članovi Mladeži HDZ-a i ove godine uručili donaciju Socijalnoj samoposluzi u Varaždinu

Objavljeno: 13.12.2022. 17:29

Zadnja izmjena: 13.12.2022. 17:30

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i ove je godine, već tradicionalno uručila donaciju prehrambenih namirnica Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Antuna” u Varaždinu i na taj način, povodom nadolazećih božićnih blagdana, svojim najpotrebitijim sugrađanima uljepšala božićne blagdane.

Članovi Mladeži HDZ-a prikupili su razne prehrambene namirnice i uručili ih Socijalnoj samoposluzi kako bi i oni kojima je pomoć najpotrebnija blagdane proveli koliko je moguće bezbrižno i u blagostanju kao i svi ostali.

Donaciju su uz članice i članove Mladeži HDZ-a uručili i predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Tin Jurak, tajnik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije Josip Cestar, tajnik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina i predsjednik Savjeta mladih Grada Varaždina Josip Pokorny te predsjednik Vijeća učenika Varaždinske županije Luka Antončić.

- Svjesni smo da su ovakve i slične donacije neophodne tijekom cijele godine, a posebno u ovo predblagdansko vrijeme koje će mnogi naši sugrađani nažalost provesti u neimaštini. Zbog toga smo im ovom donacijom barem malo nastojali olakšati i uljepšati blagdane, a sigurni smo da smo u tome i uspjeli – zaključio je Jurak.

Komentari