humanitarna akcija

Članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije opremili dječji kutak u ambulanti u Maruševcu

Objavljeno: 16.11.2022. 17:44

Zadnja izmjena: 16.11.2022. 19:14

Kako bi obradovali tamošnje mališane i barem im malo olakšali posjet liječniku, članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i Općine Maruševec zajedničkim su snagama opremili dječji kutak u nedavno obnovljenoj ambulanti u Maruševcu.

Donaciju su uručili članovi Mladeži HDZ-a Općine Maruševec na čelu s predsjednicom Doroteom Bosak te Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Tinom Jurakom. Uručenju je prisustvovala i predsjednica Mladeži HDZ-a Općine Vinica Melani Gavrić koja je zahvalila članicama i članovima koji su prikupivši ove donacije još jednom pokazali veliko srce i društvenu odgovornost, kao i zdravstvenim djelatnicima koji mještanima ovog kraja kontinuirano pružaju potrebne zdravstvene usluge i svojim radom doprinose povećanju njihove kvalitete.

Dodajmo i da će Mladež HDZ-a i ove zime nastaviti s provođenjem tradicionalnih humanitarnih aktivnosti. Naime, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak najavio je kako će već tradicionalno uoči Božića pomoći svojim najpotrebitijim sugrađanima i to donacijom Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Antuna u Varaždinu, a kao ni prijašnjih godina neće zaboraviti ni napuštene životinje, pa će donacijom hrane Udruzi „SPAS” i njima olakšati nadolazeću zimu.

Komentari