predstavljanje kandidature

Dalibor Jurak kandidat HDZ-a za načelnika Trnovca Bartolovečkog

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.04.2021. 08:42

Zadnja izmjena: 14.04.2021. 08:42

Dalibor Jurak kandidat je Hrvatske demokratske zajednice za načelnika Općine Trnovec Bartolovečki.

Pritom je predstavio prioritete za koje će se zalagati kao načelnik: - Općinski novac će se koristiti efikasno i transparentno i naši mještani će imati uvid u svaku utrošenu kunu javnog novca. Izaći ćemo i izvan okvira općinskog proračuna. Za projekte, kao što je izgradnja modernog doma kulture u Trnovcu, dogradnja dječjeg vrtića u Trnovcu i Bartolovcu, izgradnja dječjeg vrtića u Šemovcu i ostale kapitalne projekte koji će utjecati na razvoj cijelog ovog područja, povući ćemo nacionalna te sredstva iz EU fondova.“, najavio je.

Mogućnost za razvoj vidi i u Poduzetničkoj zoni Trnovec: - Uspostavljanjem bolje komunikacije i suradnje s vlasnicima zemljišta u Zoni, kao i s investitorima, omogućit će se daljnja ulaganja i otvaranje novih radnih mjesta. Brojna zemljišta trenutno stoje zapuštena - rekao je između ostalog.

Na predstavljanju kandidature koja se održala u prostorijama Sportskog centra „Trnje“ Trnovec, prisustvovali su saborski zastupnik i kandidat za župana Varaždinske županije Anđelko Stričak, član Predsjedništva HDZ-a Josip Križanić i politički tajnik HDZ-a Varaždinske županije i kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina Alen Runac.

 

 

Komentari