nova razina sukoba

Damir Habijan Ivana Čehoka usporedio s Pablom Escobarom?

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.04.2021. 13:17

Zadnja izmjena: 01.04.2021. 13:19

Predsjednik gradskog HDZ-a danas je uz fotografiju lika Pabla Escobara iz serije "Narcos", koja govori o kolumbijskom kralju kokaina iz 1990-ih, napisao kako je Čehok "kontinuirano u sukobu interesa".

Povod svemu je, kako jasno proizlazi iz Habijanova statusa, Čehokova reakcija na plakate na zgradi bivše "Vame" "Budimo grad" i Nevena Bosilja, odnosno - na promidžbene šećere u kafiću u vlasništvu Parkova od strane Alena Runca. U prvom slučaju reagirao je Konzervatorski odjel, a u drugom slučaju, kao što je poznato, sazvan je Nadzorni odbor Parkova.

Evo što je s druge strane napisao Damir Habijan:

Ne znam da li aktualni gradonačelnik odjednom vodi toliku brigu o transparentnosti ili je uznemiren svojim protukandidatima. Smetaju ga plakati SDP-a i Budimo grad, šećeri Alena Runca. Pretpostavljam da bi bio najsretniji da je jedini kandidat za gradonačelnika na nadolazećim izborima. Kada bi se vodili tom Čehokovom logikom, ispada da je i on kontinuirano u sukobu interesa jer koristi resurse Grada u svojoj kampanji. (Damir Habijan)

Sve to Habijan je napisao uz fotografije Čehokovih obilazaka grada u svojstvu gradonačelnika, te jednu fotografiju lika Pabla Esbobara, i to baš onu (koji su gledali seriju, znaju) - na zalasku Escobarove karijere, prije nego što ga se "dočepa" policija.

Komentari