održana izborna skupština

Dario Poljak izabran za predsjednika Reformista u Novom Marofu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.02.2018. 14:11

Zadnja izmjena: 09.02.2018. 14:11

U potpuno ispunjenoj Maloj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin u Novom Marofu održana je Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Novi Marof na kojem je za predsjednika Novomarofske organizacije izabran je Dario Poljak.

Za potpredsjednike su izabrani Branko Zemljak i Boris Šafran. Također, Reformisti su u Gradskom vijeću dobili i jednog vijećnika, te će aktivno sudjelovati u radu Vijeća. 

Prisutnima se na kraju Izborne skupštine obratio i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, koji se osvrnuo na strateške projekte u Županiji, posebno na projekte u Novom Marofu.

- U nepuna dva mjeseca od kada smo stupili na vlast, riješili smo imovinsko pravnu zavrzlamu i pokrenuli radove vrijedne 51,5 milijuna kuna na izgradnji novog objekta palijativne skrbi. Pri kraju nam je i obnova srednje škole Novi Marof prema energetskoj učinkovitosti, a kreće i obnova osnovne škole - rekao je  župan Čačić.

Izbornoj skupštini prisutni su bili i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, županijski vijećnici Nenad Koščak, Davor Golub i Mihael Liber te ostali gosti.

Komentari