Dario Šincek novi predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Maruševec

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 11.11.2014. 14:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: HDZ Općine Maruševec

Dario Šincek novi je predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Maruševec. Šincek je izabran na predsjedničku funkciju odlukom četrdesetak članica i članova Mladeži HDZ-a na Izbornoj skupštini održanoj u petak, 7. studenog, u Maruševcu...

Uz predsjednika izabrani su i članovi Općinskog odbora - Marin Pujić, Ines Osterman, Stanislav Kovačić, Boris Kišić, Robert Štefičar, Marko Cerjan i Kristina Štrlek, te tročlani Nadzorni odbor kojeg čine:Lidija Lisec, Anja Šimunić i Romario Maloić-Surko.

Šincek je, nakon izbora na predsjedničku funkciju, pozvao sve mlade simpatizere HDZ-a s područja općine da se aktivno uključe u rad Mladeži te time doprinesu boljitku Općine. Među ostalim istaknuo je da će Mladež u svom radu predstaviti nove ideje i projekte, prvenstveno radi poboljšanja položaja mladih, i osmišljavanja dodatnih sadržaja na području općine koji će mladima omogućiti da u potpunosti pokažu svoje znanje, mogućnosti i potencijale.

Šincek poručuje i da će mladi u svom radu biti od velike pomoći i potpore stranačkoj organizaciji HDZ-a općine Maruševec. Jedan od najzaslužnijih, i osoba koja je poticala mlade i pružila potporu u provedbi Izborne skupštine, je i predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Maruševec, Dragutin Kišić.

Na skupštini je izrazio zadovoljstvo što se ovako veliki broj mladih, ali već stručnih i školovanih mladića i djevojaka, uključio u rad organizacije. Skupštinu i brojne članove Mladeži pozdravio je i zastupnik u EU parlamentu Davor Ivo Štier.

Novo vodstvo pozdravio je i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak koji je i ovom prilikom, kao i nebrojeno puta dosada, skrenuo pozornost da se od Mladeži u stranci puno očekuje u provođenju aktivnosti, ali i da svaka njihova aktivnost i angažman neće ostati neprepoznata kod „starijih“ stranačkih kolega.

Komentari