objava kandidature

Darko Marković kao nezavisni kandidat ide po četvrti mandat načelnika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.04.2021. 13:24

Zadnja izmjena: 23.04.2021. 13:25

Aktualni načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković najavio je kandidaturu za četvrti mandat. Kao nezavisnog kandidata pratit će ga i nezavisna lista za Općinsko vijeće.

Predstavljajući kandidaturu i program Marković je naglasio da je zajedno s djelatnicima općinske uprave i općinskim vijećnicima puno napravljeno tijekom tri mandata, tijekom 12 godina. Kako je istaknuo, najvažnije od svega konačno pokretanje projekta iskorištavanja geotermalne energije.

– Tim projektom želimo stvoriti energetski neovisnu općinu. I ne samo općinu jer će našim projektom i Varaždinska županija postati energetski neovisna. Puno truda, zalaganja i znanja uloženo je do sada u pokretanje tog projekta. U idućem mandatu taj ćemo projekt završiti, konačno će u općini Mali Bukovec raditi geotermalna elektrana i naša će općina postati energetski neovisna. Pokretanjem tog velikog projekta, sve projekte koji će uslijediti nakon toga bit će puno lakše napraviti jer će prihodi Općine nekoliko puta narasti u narednih 5 do 10 godina – najavio je Marković.

Komentari