"stanimo tome na kraj!"

Patafta: Čačić i Čehok se već 15 godina svađaju i umjesto gospodarstva - razvijaju zaraze

Objava Nezavisne liste Davora Patafte

Objavljeno: 27.04.2021. 10:25

Zadnja izmjena: 27.04.2021. 10:46

Foto: Objava Nezavisne liste Davora Patafte

Objava Nezavisne liste Davora Patafte:

Sada, kada je Vrhovni sud donio pravomoćnu oslobađajuću presudu za potencijalno najveći krimen - ugovor za zbrinjavanje bala, potpuno je jasno da se ugovor trebao poštivati.

„Da se ugovor poštivao, u Brezju još od 2011. godine ne bi bilo ni jedne bale nego bi se tamo otvorilo 3.000 radnih mjesta a naši mladi imali bi posla. Varaždinci bi umjesto ove sramote imali čisti ulaz u grad. No, političari su čuvali otpad, svađali se i sad kukaju nad problemom. To je samo još jedan dokaz lošeg upravljanja Gradom i gradskom imovinom“ kaže Davor Patafta, nositelj Nezavisne liste i kandidat za gradonačelnika Varaždina.

Umjesto gospodarstva - zaraze

Dodaje kako je tada uložio vlastitih 180 milijuna kuna da bi se riješila Čačićeva i Čehokova sramota.

- Dao sam ponudu, sklopio s Gradom i Varkomom ugovor, ispoštovao sve njihove zahtjeve, izgradio MBO tvornicu, odnosno postrojenje vrijedno 180 miijuna kuna, da bi se hitno riješila Čačićeva i Čehokova sramota. I onda… Njima je bilo bitnije glupiranje i osobni interesi nego zdravlje i životni standard građana. Oni su umjesto gospodarstva u Brezju razvijali zaraze. I radili štetu Varaždincima. Svađaju se već 15 godina i očito je da će se svađati i dalje. Stanimo tome na kraj i otvorimo 3.000 radnih mjesta - poručuje Patafta.

Komentari