kvota hdz-a

Denis Kovačić uskoro na čelu bolnice u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 22.02.2018. 09:56

Zadnja izmjena: 22.02.2018. 09:56

Foto: Arhiva

Upravo danas završava natječaj za mjesto ravnatelja Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, što je pozicija koja će, kako doznajemo, pripasti HDZ-u odnosno njihovom aktualnom pomoćniku ministra zdravstva dr. Denisu Kovačiću.

U objavljenom natječaju traži se program rada i razvoja Bolnice, ravnatelj se imenuje na mandatno razdoblje od četiri godine, a Bolnica zadržava pravo bez obrazloženja ne odabrati ni jednog kandidata. Kovačić je u ministarstvu bio zadužen za zdravstveni turizam, a unutar privatnog i javnog zdravstva, na rukovodećim pozicijama nalazi se posljednjih 20 godina te je već bio ravnateljem bolnice u Varaždinskim Toplicama.

Inače je riječ o rodom Zadraninu, koji se oženio u Novi Marof, u poznatu „HDZ-ovu obitelj“ Vugera. Kao ravnatelj vodio je poliklinike: Medikol u Čakovcu, Drago Čop u Zagrebu, i dr. Ovaj nekadašnji član HSLS-a, istu stranku je napustio zbog sukoba s Ivanom Čehokom, a pamti se i njegov javni sukob s Radimirom Čačićem. Prije dvije godine kandidirao se za predsjednika županijskog HDZ-a, ali rezultatom se nije približio Anđelku Stričaku

Komentari