reakcija na istup vijećnice

DIAMOND NEGIRA TVRDNJE NATALIJE MARTINČEVIĆ 'Podmirili smo sva dugovanja i imamo 4 zaposlenih'

Objavljeno: 20.02.2017. 17:22

Zadnja izmjena: 20.02.2017. 17:28

Foto: Arhiva

Na tvrdnje gradske vijećnice Natalije Martinčević, iznijete na sjednici Gradskog vijeća a potom i u medijima, svojim se priopćenjem javila i prozvana tvrtka TD DIAMOND AVIATION CENTER d.o.o. niječući sve navode.

>> UPIT NATALIJE MARTINČEVIĆ 'Zašto se Diamondu gleda kroz prste dug od gotovo 220 tisuća kuna?'

U opširnom priopćenju predstavnici tvrtke koja je zakupila na korištenje Varaždinski aerodrom ističu nekoliko točaka:

  • Tvrtka je već u prvoj godini zakupa uložila uz suglasnost Grada preko 250 tisuća kuna u varaždinski aerodrom što je Grad u potpunosti priznao.
  • U izmirenje dužne zakupnine tvrtki Diamond je uračunat i iznost garantnog pologa kojega je položio na žiro račun Grada.
  • Posebnim zaključkom Grada od 19. 12 2016. priznato je tvrtki Diamond da je u cijelosti podmirila dugovanja po osnovu zakupnine  za cijelu 2016. godinu, čak i prije dospjeća takve obaveze.
  • Tvrtka Diamond je podmirila i zakupninu za siječanj i veljaču 2017. godine.
  • Podmirena su i sva dugovanja po pitanju komunalne naknade
  • Godišnji promet tvrtke Diamond nije bio samo 10 tisuća kuna, nego veći od 500 tisuća kuna te imaju 4 a ne samo 1 zaposlenika. 

- Naglašavamo kako tvrtka ne pristaje biti talac ili kolateralna žrtva političkih igara u predizbornoj kampanji. - stoji na kraju priopćenja tvrtke Diamond Aviation Center d.o.o., koja detaljno navodi i dokumente na temelju kojih iznosi svoje tvrdnje.

Komentari