čak ga i 'tagao'

Dogradonačelnik Lepoglave na fejsbuku 'raspalio' po ministru pravosuđa, evo zašto...

Objavljeno: 12.10.2017. 16:44

Zadnja izmjena: 12.10.2017. 17:13

Danas je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković posjetio naš kraj, susreo se s gradonačelnikom Varaždina Ivanom Čehokom i županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem, otišao i do lepoglavske Kaznionice - ali je pritom zaobišao susret s upravom Grada Lepoglave, što je izazvalo facebook reakciju dogradonačelnika Hrvoja Kovača.

Kovač u svom statusu kaže kako se Bošnjaković pridružuje podužoj listi nepristojnih ministara pravosuđa koji uporno izbjegavaju doći u Lepoglavu i razgovarati s upravom.

- Ne samo da je Kaznionica u Lepoglavi najveća u Hrvatskoj, već i zbog te svoje veličine ima puno otvorenih pitanja i stavki prema Gradu Lepoglavi, odnosno prema građanima grada koji nosi stigmu 'zatvora'. Ne grizemo ministre, ne morate brinuti, ali bilo bi fer i korektno, da kažem i pristojno da o temama poput "usklađivanja katastarskih i zemljišnih knjiga te tehničkoj reambulaciji" porazgovarate i s nama. Tim više, jer malo more dopisa Grada Lepoglave na te teme očito (samo)stoje u nebrojenim ladicama vašeg ministarstva. - piše Kovač ministru Bošnjakoviću u postu u kojemu je čak i tagao ministrovo ime. 

Komentari