habijanova zamjenica

Doktorica Zember javno iznijela razloge zbog kojih je ušla u politiku: 'Nemam drugog alata...'

Objavljeno: 05.03.2017. 18:46

Zadnja izmjena: 05.03.2017. 18:51

Vijest da je donedavna ravnateljica varaždinske bolnice dr Sanja Zember ušla u politiku - i to kao Habijanov kandidat za zamjenika gradonačelnika - izazvala je u javnosti brojne komentare, od kojih su je neki i oštro kritizirali.

>> ULAZAK U POLITIČKU ARENU Sanja Zember zamjenica je Habijanu na izborima za Varaždin

Iz tih se razloga i sama dr Zember odlučila oglasiti statusom na svom Facebook profilu, iako je priznala da nije neki fan ove društvene mreže. Na početku izlaže sve negativne pojave u zdravstvenom sustavu s kojima se svakodnevno susreće: lošu organizaciju, rad na više radilišta, profesionalnog sagorijevanje zdravstvenih djelatnika, itd. Uz to dodaje i sve one negativnosti koje je imala prilike upoznati kao ravnateljica Bolnice.

- Stoga ako svojim korektnim liječničkim radom kao i upravljačkom funkcijom s pozicije ravnateljice nisam uspjela promijeniti funkcioniranje sustava te sam štoviše bila politički smijenjena, koji mi drugi „alat“ stoji na raspolaganju? - objašnjava svoj ulazak u politiku dr Zember, naglašavajući kako ne želi više biti dio, kako je naziva, šutljive, intelektualne, većine koja je elokventna samo na kavama ili portalima. Ona na kraju svog statusa poziva sve bez obzira na političku pripadnost da se pridruže nastojanjima da se gradi, jer rušenje, prozivanje i ukazivanje ne smatra dovoljnim.

Komentari