priopćenje za medije

Domovinski pokret, ogranak Novi Marof, od Siniše Jenkača traži ostavku

Objavljeno: 20.06.2024. 14:21

Zadnja izmjena: 20.06.2024. 15:45

Foto: Davor Pejnović, Domovinski pokret Novi Marof

Priopćenjem za medije danas se oglasio Ogranak Domovinskog pokreta Novog Marofa nastavno na incident koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju u kojem je sudjelovao novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

Podsjetimo, gradonačelnik Jenkač u ponedjeljak je potvrdio za medije kako je on jedan od dvojice muškaraca koji su sudjelovali u verbalnom i tjelesnom sukobu u Orehovcu kod Novog Marofa, na parkiralištu ispred vikend kuće, dok je druga osoba bio 52-godišnjak, pripadnik MORH-a. Iz novomarofskog Domovinskog pokreta priopćenjem su danas zatražili njegovu ostavku na mjestu gradonačelnika.

- Ponašanje gradonačelnika Jenkača, u kojem se fizički obračunao s vojnom osobom i nanio mu ozljede, čin je za svaku osudu i tražimo njegovu ostavku na mjesto gradonačelnika Novog Marofa. Smatramo da osoba s takvim ponašanjem ne može predstavljati građane Grada Novog Marofa, tim više što je Jenkač nositelj crnog pojasa u karateu, 3. dan, a kodeks ovog sporta zabranjuje takvo ponašanje. Za kraj, postavljamo pitanje gradonačelniku Jenkaču; u čijem je vlasništvu vozilo s kojim je bio u noćnim satima u Orehovcu? - navodi u priopćenju novomarofski Domovinski pokret.

Komentari