izborna skupština

Dora Jurak ponovno na čelu Mladih HNS-a Varaždin

Objavljeno: 30.12.2021. 13:34

Zadnja izmjena: 30.12.2021. 13:35

Na jučer održanoj izbornoj skupštini Mladih HNS-a Varaždin, dosadašnja predsjednica Dora Jurak ponovno je odabrana za još jedan mandat na čelu Mladih.

Kako navode, izbornu skupštinu otvorio je predsjednik varaždinske gradske podružnice HNS-a Igor Klopotan istaknuvši važnost mladih, njihovih ideja i angažmana. Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici gradske podružnice, Mirna Šprem i Berislav Bračko. Osvrnuvši se na rad mladih u proteklom razdoblju, Šprem koja je još uvijek dio Mladih HNS-a rekla je kako upravo oni trebaju biti pokretač stranačkih aktivnosti.

- U proteklom razdoblju proveli smo brojne akcije i aktivnosti, a u daljnjem mandatu moramo raditi više i bolje kako bismo privukli što veći broj mladih i potaknuli ih na uključivanje u rad stranke. Mladi moraju biti motor svih aktivnosti i sa svojim idejama i angažmanom kreirati i zagovarati politike za mlade - rekla je Šprem.

Jurak koja je jednoglasno izabrana za novu predsjednicu osvrnula se na proteklo razdoblje i najavila planove za budućnost. - Iako su mladi danas sve manje zainteresirani za politiku, nastojat ćemo ih poticati na uključivanje u naš rad jer smatramo da bi njihov angažman trebao biti veći. Zajedničkim radom, znanjem i idejama možemo utjecati na politike koje se tiču nas mladih, unaprjeđivati naš položaj i rješavati probleme s kojima se suočavamo. Mladi HNS-a i dalje će se zalagati za jednako obrazovanje i šanse  i stvarati Grad u kojem mladi žele živjeti - rekla je.

Komentari