Dubravko Bilić čestitao novoj predsjednici na demokratski ostvarenoj pobjedi

Objavljeno: 16.01.2015. 18:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Ludbreški gradonačelnik i saborski zastupnik Dubravko Bilić ćestitao je novoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na demokratskoj pobjedi te zahvalio svim biračima s područja grada Ludbrega koji su izašli na izbore.

U svom priopćenju Bilić ističe kako se nada da će Kolinda Grabar-Kitarović biti predsjednica svih građanki i građana Republike Hrvatske.

Priopćenje Dubravka Bilića prenosimo u cijelosti:

Čestitamo gospođi Kolindi Grabar-Kitarović na demokratski ostvarenoj pobjedi na predsjedničkim izborima te želimo puno uspjeha u obnašanju ove visoke i odgovorne dužnosti. Nadamo se da će doista biti predsjednica svih građanki i građana Republike Hrvatske te da će tijekom svojeg mandata uspjeti ostvariti projekte kojima  je osvojila naklonost 50,74 % hrvatskih birača te da će doprinijeti boljitku Republike Hrvatske i svih njenih građana.

Zahvaljujemo i svim biračima na području Grada Ludbrega koji su u nedjelju, 11. siječnja 2015. godine u iznimno velikom broju (61,67 % ili 4.839) izašli na izbore za predsjednika Republike Hrvatske. Posebno zahvaljujemo biračima koji su glasali za gospodina Ivu Josipovića i koji su prepoznali da je tijekom proteklih pet godina radio na tome da Hrvatska bude  građanska i tolerantna zemlja u kojoj do izražaja dolazi vladavina prava uz djelovanje po najvišim europskim standardima razvijenog društva.

Predsjednik Ivo Josipović u nekoliko je navrata posjetio  naš grad, susreo se s mnogim našim sugrađanima, pružio podršku našim gospodarstvenicima te na taj način stekao brojne prijatelje. Dokaz tome je i osvojenih 67,11 % glasova podrške. No, izbori su iza nas i vrijeme je da nastavimo vrijedno raditi na ostvarivanju naših planova.

Ludbreg je najrazvijeniji mali grad sjeverozapadne Hrvatske i brojne projekte u gospodarstvu, obrazovanju, kulturi, školstvu, sportu, komunalnom uređenju, brizi za najmlađe i najstarije možemo ostvariti samo zajedničkim predanim radom u interesu svih Ludbrežanki i Ludbrežana.

U tome zajedničkom radu očekujemo podršku, u skladu s njenim mogućnostima, i prve predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar Kitarović te joj još jednom u ime Gradskog vijeća Grada Ludbrega te gradonačelnika Grada Ludbrega čestitamo na osvojenoj izbornoj pobjedi.

Dubravko Bilić

Zastupnik Hrvatskog sabora i gradonačlenik Grada Ludbrega

Renata Potočnik

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Ludbrega

Komentari