poslao priopćenje

Dubravko Bilić oglasio se povodom prekida sjednice vijeća od strane oporbenih vijećnika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.06.2019. 18:07

Zadnja izmjena: 28.06.2019. 18:11

Priopćenjem za medije obratio se ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić koji je poručio kako je neugodno iznenađen što su vijećnici HNS-a, HDZ-a, HSLS-a s grupom nezavisnih vijećnika prekinuli 15. sjednicu Gradskog vijeća.

Kako piše Bilić, navedeni su vijećnici znali za ozbiljno zdravstveno stanje jednog od vijećnika pozicije i na sjednicu došli s namjerom da je prekinu. - Povod za prekid je „navodno“ neprihvaćanje njihovih izmjena dnevnog reda te novog rasporeda točaka. Međutim,da je sve bilo isplanirano govori i činjenica da su oporbeni vijećnici napustili sjednicu čak i prije glasanja o dnevnom redu te većini nisu dali prililku da neke njihove dobre prijedloge i prihvate - poručuje Bilić i dodaje kako su ovime su pokazali da im nije stalo do razvoja grada.

- Zaustavili su otkup zemljišta u zoni sjever za poznatog kupca, zaustavili su objavu natječaja za prodaju zemljišta za nastavak gradnje trgovačkog centra i osporili su gradu pravo da upravlja osnovnom školom, iako je to isto HNS tražio u Ivancu. U ovome cirkusu mogli smo jedino biti publika i možemo samo zapljeskati izvođačima ove predstave - za kraj je napisao Bilić.,


 

 

Komentari