Komadini Koprivnica

Ekskluzivno saznajte kako su glasovali SDP-ovci iz Varaždinske županije

Objavljeno: 02.04.2016. 19:53

Zadnja izmjena: 03.04.2016. 09:30

Foto: Arhiva

Kako ekskluzivno doznajemo od Alena Kišića, potpredsjednika županijske  organizacije SDP-a, prema neslužbenim podacima Zoran Milanović će osvojiti još jedan mandat na čelu SDP-a, a SDP-ovci iz Varaždinske županije podržali su ga s premoćnih 73 posto glasova (630:240).

U samom gradu Varaždinu Zoran Milanović osvojio je 63 posto glasova, dok je njegovom protukandidatu Zlatku Komadini pripalo 37 posto glasova. U nekim gradovima poput Lepoglave prema neslužbenim podacima Milanović je osvojio čak 90 posto glasova.

- Posebno nas veseli što je pobjeda uvjerljiva u velikim gradovima poput Zagreba, Rijeke i Splita - kaže nam Kišić, a kako nadalje doznajemo Milanović je primjerice u gradu Zagrebu osvojio 1600 glasova, dok je Komadina izborio 1400, premda se taj grad smatrao jednom od njegovih "utvrda".

Komadini Koprivnica

Zlatku Komadini pripala je, također prema neslužbenim podacima, Koprivnica, gdje je, kako doznajemo, osvojio 60 posto glasova.

Podsjetimo, završni skup Zoran Milanović održao je sinoć upravo u Varaždinu.

- U stožeru Zorana Milanovića jako smo zadovoljni, potvrda je to dugogodišnje povezanosti između njega i našega članstva, koja se posebno manifestirala upravo time što za svoj završni skup odabrao naš grad - kaže Kišić, ističući da je glede rezultata bio "potpuno miran".

- Iako se u kampanji koja je predugo trajala, svašta odigravalo, jučer sam se po tko zna koji put uvjerio kakvu čvrstu podršku Milanović ima u Varaždinu i našoj županiji, a vjerovao sam i da je tako u cijeloj državi. Očekuje da se sada okrećemo lokalnim izborima, kao i pripremi za povratak na čelo države jer se aktualna vlada očito nije snašla - zaključuje Kišić.

Komentari