status na facebooku

Emotivan oproštaj Anđelka Stričaka od Marijana Kostanjevca: "Dragi prijatelju..."

Objavljeno: 23.03.2021. 19:51

Zadnja izmjena: 23.03.2021. 20:02

Kao što smo već objavili, danas poslijepodne nenadano je preminuo načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac, od kojeg se u ovim trenucima opraštaju brojni prijatelji, poznanici i mještani Općine Vinica koju je Kostanjavac vodio gotovo 20 godina.

Od Marijana Kostanjevca opraštaju se i stranački kolege iz Hrvatske demokratske zajednice, pa tako i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak koji je objavio emotivan status na Facebooku kojeg prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelju! Prije nepunih mjesec dana u Arboretumu Opeka održali smo konferenciju za novinare. Nisi mogao sakriti radost što se napokon kreće s projektom kojem si posvetio najviše pažnje. Tvoj optimizam, vedrina i odlučnost naveli su me da ovjekovječim taj trenutak fotografijom. Nažalost, zadnjom s tobom.  Tvojim odlaskom tvoja Vinica, tvoj Općinski odbor HDZ-a, izgubili su svoju ikonu. Pitam se tko će se sada s toliko strasti zalagati za njih.  Ali, zato sam u jedno siguran, da ćeš se gore na nebesima založiti za sve nas.Marijane, “dobar boj si bio, trku završio, vjeru sačuvao.”  (Sveti Pavao) Počivao u miru Božjem!

Komentari