zamjenik alena runca

Enes Garibović i službeno kandidat za zamjenika gradonačelnika - radio bi volonterski

Objavljeno: 16.03.2021. 17:25

Zadnja izmjena: 16.03.2021. 17:36

Foto: Facebook

Gradski odbor HDZ-a danas je donio jednoglasnu odluku da Enes Garibović bude kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Varaždina, prigodom čega su govorili kandidat za gradonačelnika Alen Runac i predsjednik gradskog HDZ-a, saborski zastupnik Damir Habijan.

Runac je istaknuo zadovoljstvo ovom odlukom, kazavši da rad i sportske uspjehe mladog Enesa Garibovića prati godinama: „Enes je fantastičan čovjek, briljantan mladić, veliki radnik i dokaz kako ništa nije nemoguće kad si uporan i ustrajan u onome što radiš. Uz vrlo zahtjevan fakultet (FER), nizao je i zavidne sportske uspjehe. Unatoč tome što su ga brojne internacionalne kompanije željele u svom timu, on se odlučio svoju poslovnu karijeru realizirati upravo u svom rodnom Varaždinu, gdje sada i radi. Ne zanimaju ga fotelje i „uhljebljenje“ već mu je namjera da svojim znanjem i sposobnostima pomogne u razvoju grada, zato će svoj angažman kao zamjenika obavljati volonterski, odnosno za to neće primati plaću“, rekao je Runac.

S njegovim riječima složio se i Habijan, dodajući: „Ovo je još jedan dokaz da HDZ istinski želi mlade osobe uključiti u rad stranke, a ne samo deklaratorno. Nastavljamo pomlađivati stranku uključivanjem mladih, visokoobrazovanih ljudi koji su nakon svog formalnog obrazovanja ostali živjeti u našem gradu željni da mijenjaju grad na bolje.“

Komentari