lokalni izbori 2021.

eTV - Čehok i Beljak ujedinili se protiv Čačića - predstavili listu na čelu s Lešinom

Idemo kao nezavisna lista uz potporu Hrvatske seljačke stranke. Zašto je neovisna lista važna na razini županije? Prije svega zato što ona ukida monopol jedne stranke, Čačića i Reformista koji su uz slabašnu oporbu uzurpirali Županiju, rekao je Ivan Čehok...
Objavljeno: 12.05.2021. 14:20

Zadnja izmjena: 12.05.2021. 15:08

Foto: Dino Možek

Ivan Čehok i predsjednik HSS-a Krešimir Beljak ujedinili su političke snage protiv Radimira Čačića, te su danas predstavili listu koju je već ranije podržao HSS, a kojoj je nositelj Mario Lešina kao kandidat za župana.

- Idemo kao nezavisna lista uz potporu Hrvatske seljačke stranke. Zašto je neovisna lista važna na razini županije? Prije svega zato što ona ukida monopol jedne stranke. Jedan čovjek i jedna stranka praktički su uzurpirali sve resurse županije, a to su Reformisti. S druge strane imamo slabašnu oporbu na stranačkoj razini - rekao je danas Čehok.

Čehok: Čačić i Reformisti uz slabašnu oprobu imaju monopol nad Županijom

 

Zašto podrška

- Mi u HSS-u bez prevelikog razmišljanja odlučili podržati Čehoka u Varaždinu i njegovog nezavisnog kandidata Maria Lešinu u županiji. Siguran sam da je Čehok čovjek koji kad da riječ, ne laže. Za razliku od nekih drugih koji su svoju riječ pregazili na desetine puta i opet će - rekao je Beljak aludirajući na Radimira Čačića.

Beljak o podršci Mariu Lešini i listi Zajedno

 

"Loši uvjeti i prijetnje"

- Na dnevnoj bazi nas zovu ljudi i žale se na uvjete u domovima zdravlja i bolnicama, pritom strahujući što im se može dogoditi jer im se prijeti otkazuima a rade po više od 200 sati mjesečno. Nas 37 je na listi, ali to je puno širi tim koji može uravnotežiti razvoj na razini cijele županije - rekao je Mario Lešina, kandidat za župana.

Lešina: Zaposlenici bolnice i domova zdravlja dnevno nam se žale na prijetnje

 

"Sabati, Čačićev priljepak"

Ivan Čehok nadalje je rekao kako županija nema osjećaja pripadnosti, prometnu i gospodarsku povezanost, dok je najveći problem pad broja stanovnika. Krešimir Beljak, s druge strane, govorio je o Zvonimiru Sabatiju koji na izbore izlazi na listi Radimira Čačića. "Postao je običan priljepak čovjeka kojeg je rušio prije 20-ak godina. To sve govori o njemu, ali i o Radimiru Čačiću. On je cijelo ovo vrijeme na političkoj sceni, glumi nekakvog nezavisnog, posebnog... a svi mi jako dobro znamo da je on u biti HDZ."

KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA

  1. IVAN ČEHOK
  2. MARIO LEŠINA
  3. MARIJAN CINGULA
  4. ŽELJKO BUNIĆ
  5. DRAGUTIN KRANJČEC;
  6. IGOR BOROVEC
  7. SANDA GOLUB
  8. VJERAN ROŽIĆ
  9. KRUNO PLANTAK
  10. LOVORKA GOTAL DMITROVIĆ
  11. ŽELJKO ŠOŠTARIĆ
  12. FRANJO RAJNER
  13. TANJA MILIČIĆ CEPERNIĆ
  14. IVICA BANEKOVIĆ
  15. LJUBICA CUKOVIĆ
  16. KRISTIJAN REMENAR
  17. VEDRAN ZAMUDA
  18. ZVONIMIR NOVAK
  19. MLADEN BELAVIĆ
  20. ROBERT ROTH
  21. HRVOJE KAPEŠ
  22. BOŽO SOLDO
  23. DUBRAVKO ZAVRTNIK
  24. ANICA HAPP
  25. IVANA ŠTEKOVIĆ
  26. MARINA DRVAR-TRTINJAK
  27. DARINKA HAJDUK-VUČIĆ
  28. VALENTINA MIKULČIĆ
  29. DAMIR BARABAŠ
  30. STJEPAN ČREPINKO
  31. VALENTINA DRK
  32. JOSIP KAHLINA
  33. SANJA ARTIĆ
  34. INES LOVREKOVIĆ
  35. LENA RADANOVIĆ
  36. MIRNA AMADORI
  37. SANDRA MALENICA

Komentari