zahuktava se...

eTV - Čehok tvrdi: 'Imamo mailove, Bosilj se 2013. nudio Avaru da idu na izbore'

'Kakva socijaldemokracija? Kakav SDP? Pa Bosilj je htio ići na izbore 2013. s mojim Avarom. On se nudio Avaru. Imamo mailove.', govorio je Čehok danas u emisiji...
Objavljeno: 30.03.2023. 11:41

Zadnja izmjena: 30.03.2023. 11:41

Ivan Čehok danas je u eTV studiju usvrdio kako ima e-mailove koji dokazuju da je Neven Bosilj 2013. godine Zlatanu Avaru nudio da zajedno idu na izbore.

Kazao je to i usporedio Nevena Bosilja s Davorom Pataftom.

- Davor Patafta može biti s bilo kim, on će uvijek misliti samo i jedno na sebe, kao i Neven Bosilj. Kakva socijaldemokracija? Kakav SDP? Pa Bosilj je htio ići na izbore 2013. s mojim Avarom. On se nudio Avaru. Imamo mailove. Nema apsolutno nikakvih socijaldemokratskih vrijednosti u tom čovjeku. On misli samo na sebe kako će opstati, a Davor Patafta je dobio 11,5 milijuna kuna više po nagodbi s Bosiljem – rekao je.

'Dogovorio se s Čačićem'

Kako bi „opstao“ Čehok tvrdi da se Bosilj dogovorio i s Radimirom Čačićem kojemu je pozicija predsjednika vijeća, kako kaže, potrebna kao odskočna daska za županijske izbore.

- Čak se ni rimski papa sa 75 godina ne kandidira, ali evo, Čačić će biti i predsjednik vijeća, župan, on će biti sve. To je od početka bio scenarij i farsa u kojoj su oni zajedno sudjelovali. Bosilj će se na taj način riješiti Budimo grad, a Čačić će na taj način zamijeniti gospođu Grđan koja je ozbiljno kompromitirana slučajem Cafuk.

'NE po njihovom modelu'

Zaključno, Čehok smatra da ponovno nitko neće imati većinu, a prevlada li SDP, smatra da ne bi bilo dobro da se prema njihovom modelu riješe bale.

-  Mislim da se bale po njihovom rješenju ne mogu riješiti i ne bi bilo dobro da se riješe, jer će to značiti potpuni krah proračuna. Već sada se ništa u gradu ne radi, a ako još 30 milijuna eura budemo morali dati za posao koji vrijedi 13 milijuna po ugovoru koji sam ja potpisao, onda se tek neće raditi ništa.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovao nezavisni kandidat za gradsko vijeće Ivan Čehok pogledajte ovdje:

 

Komentari