svečano u koaliciju

eTV|FOTO: "Bu gradonačelnik rezal tortu!" Jenkač, Šantek i Pošta potpisali koaliciju u Novom Marofu

Objavljeno: 15.03.2017. 15:00

Zadnja izmjena: 15.03.2017. 15:43

Foto: Viktor Hranić

Danas su u prisutnosti novinara predstavnici HDZ-a, HSS-a i HSU-a potpisali koalicijski sporazum o izborima u Novom Marofu, na kojima će kandidat za gradonačelnika biti Siniša Jenkač.

Predsjednik novomarofskog HSS-a Ivica Šantek istaknuo je da se nisu prevarili kad su prije dvije godine uskratili podršku tadašnjem gradonačelniku Hreniću i ušli u koaliciju s HDZ-om. Sličnu je misao istaknuo i vođa umirovljeničke stranke Vinko Pošta, čija se konačna odluka nešto duže očekivala.

'Da je bilo - bilo bi...'

- Sve što smo tražili, izvršeno je. Nitko nam nije ponudio ono što nam je dao HDZ. - obrazložio je svoj stav Pošta.

>> Novi Marof uoči sutražnje presice: "Za koga se opredjeli Vinko Pošta, taj ima šanse dobiti izbore!"

Potom je gradonačelnik Jenkač govorio o svim projektima koji su se poduzeli u protekle dvije godine ili su u planu da započnu u najskorije vrijeme - poput deponija smeća, reciklažnog dvorišta, izgradnje vrtića i izmjena prostornog plana.

- Čut ćete priče s druge strane da je to sve već bilo. Da je bilo - bilo bi, ali nije bilo. Da je bilo zašto ne bi bilo dosad realizirano? - izjavio je Jenkač. Potom se prešlo na potpisivanje koalicijskog sporazuma, kojega se onda proslavilo zajedničkim rezanjem torte. U našoj fotogaleriji možete vidjeti glavne trenutke s današnjeg skupa.

Komentari