po pitanju zdravstva

Habijan i Zember predstavili program "Zdravlje ne može čekati"

Objavljeno: 08.05.2017. 17:09

Zadnja izmjena: 08.05.2017. 17:14

Foto: Željko Porobija

Danas su na Franjevačkom trgu Damir Habijan i njegovi zamjenici Sanja Zember i Denis Čupić predstavili dio programa u zdravstvu pod nazivom "Zdravlje ne može čekati".

Ovaj trojac smatra kako su odgovorni i nadležni za zdravstvo u našem gradu ignorirali i zanemarili sve projekte kojima su se mogle poboljšati i unaprijediti zdravstvene usluge. Habijan je tako ovom prigodom naglasio da su građani prisiljeni po zdravstvenu skrb odlaziti u druge županije i kako je krajnje vrijeme da se krene u kreiranje i rješavanje zdravstvene politike OB Varaždin.

- "Ono što našim sugrađanima treba je konstantna briga za Varaždin koji mora postati pravi centar Sjevera jer grad Varaždin nikada nije imao pozornost koju je trebao imati." - rekao je Denis Čupić

Zember je prilikom predstavljanja ovog dijela programa poručila da rješenje vidi u osmišljavanju dobrih projekata i mogućnosti dobivanja financijskih sredstava preko EU fondova. - "Prioritet je osmisliti i što prije aplicirati projekte čime bi Opća bolnica Varaždin dobila priliku da ih što prije i realizira." - poručila je Sanja Zember.

 

 

Komentari