saznali smo

Evo tko stoji iza plakata Glas za Varaždin

Objavljeno: 22.03.2017. 18:20

Zadnja izmjena: 22.03.2017. 18:39

Po Varaždinu se već duže mjesec dana mogu vidjeti plakati na kojima piše samo GLAS - a ispod stoji web adresa glaszavarazdin.com. Uspjeli smo saznati i ime osobe koja stoji iza kampanje.

Radi se o negdašnjoj radio voditeljici a sada PR poduzetnici Lidiji Benjak Gotić. Na naš je upit samo skromno odgovorila da je cijela ekipa radila na osmišljavanju vizualnog identiteta. Osim plakata, tu je i privjesak i ostali promo materijali za listu na lokalnim izborima koju predvode varaždinski gradski vijećnici Zlatan Avar i Željko Bunić. Lidija se nakon novinarske karijere bacila u nemirne vode odnosa s javnošću, ima već višegodišnje iskustvo u raznim kampanjama, a nedavno je osnovala i svoju agenciju PR Mediabox.

- Nisam ničija glasnogovornica, radim PR za one koji to naruče. Plakat i ostalo je djelo rada jednog tima, čije članove sada ne bih navodila. Osmislila sam jednu pozitivnu kampanju, drugačiju nego što to rade neki drugi. - izjavila nam je Lidija. I samo nam nabacila da je GLAS zapravo kratica, čije nam značenje nije htjela odati. I na navedenoj web stranici za sad imamo samo logo. Ostalo ćemo saznati uskoro.

Komentari