Cijeli dan ni riječi

Evo zašto Štromar nije reagirao na Stričakovo otvoreno prizivanje DORH-a u Županiju

Objavljeno: 23.03.2016. 15:53

Zadnja izmjena: 23.03.2016. 15:57

Iako je njegov zamjenik Alen Kišić zaratio na Facebooku sa šefom županijskog HDZ-a Anđelkom Stričakom, koji je na današnjoj konferenciji za medije zbog JPP-a prizivao DORH, varaždinski župan Predrag Štromar na sve to nije reagirao...

Nakon što je na prošlotjednoj sjednici županijske Skupštine u jednom trenutku čak pohvalio vijećnike HDZ-a, iznenađuje u najmanju ruku – mlaka reakcija varaždinskog župana Predraga Štromara na današnji istup Anđelka Stričaka.

Naime, na naš upit kako komentira njegovu tvrdnju kako “treba samo pogledati koje su tvrtke angažirane na provedbi projekata JPP-a“ te da “tu ima posla za DORH“, Varaždinski župan odgovorio je da s “nevjericom prati sve što se piše“.

- Moja zadaća kao župana je da učinim sve kako bi građani u Varaždinskoj županiji bolje živjeli, a ne da komentiram dnevno političke teme. Od prepucavanja nas političara neće biti koristi – naglasio je Štromar.

“Glave na kup, a ne Facebook“

Stoga je, kaže, za razliku od svojeg zamjenika, odlučio da se ovaj put ne oglasi na Facebooku.

- Ne želim se u to upuštati. Trebaju nam 'glave na kup' a ne Facebook – ističe.

O svojim idućim koracima otkrio nam je da na njegove poteze nećemo dugo čekati.

- U roku od dva tjedna ponovno ću pozvati na sastanak sve saborske zastupnike iz Varaždinske županije. Moramo zajednički dogovoriti način na koji ćemo rješavati aktualne probleme, poglavito one koji tište stanovnike naše županije – zaključio je Štromar.

Komentari