donirali hranu

Forumašice i forumaši GO SDP-a posjetili udruge 'SPAS' i 'Životni zov'

Objavljeno: 31.12.2021. 15:40

Zadnja izmjena: 31.12.2021. 15:40

Forumaši i forumašice Gradske organizacije SDP-a posjetili su Udrugu za zaštitu životinja SPAS i Udrugu Životni zov te pritom donirali hranu za pse i mačke te tople deka za zimu.

Kako su naveli, ova akcija je nastavak niza humanitarnih aktivnosti koje su forumašice i forumaši GO SDP-a predvođeni predsjednikom Lovrom Lukavečkim provodili u prosincu skupljajući donacije uglavnom članica i članova. U posjetu Udrugama forumašima i forumašicama pridružili su se predsjednica ŽO SDP-a i saborska zastupnicima Barbara Antolić Vupora, potpredsjednik ŽO SDP-a, predsjednik Foruma mladih Varaždinske županije i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u županijskoj skupštini Luka Zrinski te predsjednik GO SDP-a Varaždin i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

- Pohvaljujem humanitarnu aktivnost varaždinskih forumašica i forumaša koja je izrazito bitna u ovom blagdanskom razdoblju. Drago mi je da smo nakon donacije socijalnoj samoposluzi i Udruzi SPAS odlučili pomoći donaciji Udruzi "Životni zov" koja je ove godine doživjela strašnu tragediju u kojoj su joj izgorjele prostorije. Grad Varaždin gdje SDP ima odgovornost za upravljanje gradom već je pomogao Udruzi kroz gradski proračun, a svaka privatna inicijativa i donacija je dobrodošla te se nadam da će naša inicijativa biti poticaj drugima da se uključe i pomognu - rekao je Zrinski. 

Komentari