OBLJETNICA sdp-A

FOTO:Proslava obljetnice SDP-a u Turistu: 'U Varaždinu smo favoriti, u Ivancu i Marofu izazivači'

Objavljeno: 31.03.2017. 19:54

Zadnja izmjena: 31.03.2017. 19:54

Foto: Petra Mlinarić

Županijska organizacija SDP-a je večeras uz prisutnost predsjednika stranke Davora Bernardića u varaždinskom hotelu Turist proslavila 26. obljetnicu osnivanja stranke u Varaždinskoj županiji.

- SDP Varaždinske županije ove godine lokalne izbore dočekuje jači i spremniji nego nego ikad. – rekao je Mario Habek, predsjednik županijske organizacije SDP-a i pritom dodao kako kandidat za gradonačelnika Alen Kišić predvodi listu 5 stranaka te kako nije bilo lako ostvariti podršku HNS-a.

O ostalim kandidatima za gradonačelnike, Habek je rekao sljedeće: 'Branimo poziciju u Ludbregu, dok smo u Marofu i Ivancu postali izazivači, u Toplicama nastupamo u široj koaliciji i nadamo se uspjehu. Za 50 dana ćemo pokazati snagu, jer sve ankete pokazuju dasmo najjača politička opcija.'

Davor Bernardić se prilikom obraćanja članovima izrazio poprilično poetski te rekao kako u dvorani vidi 'ocean promjene' koji može dovesti bolji život ljudi ne samo u županiji nego u čitavoj zemlji.

U svom obraćanju Bernardić je istaknuo važnost Hrvatske kao zemlje jednakih mogućnosti, umjesto da, kako kaže: 'Uče nas kakve trebaju biti ovlasti ministara, predsjednice, objašnjavaju kako je važno zaštititi kompanije koje su dvadeset stvarale svoj rast i uspjeh na tuđem znoju i novcu.'

Potom je nastavio o važnosti kurikularne reforme, koja, prema njegovim riječima, djeci može osigurati jednake šanse.

- Nakon 26 godina, SDP u Varaždinskoj županiji kreće na put rasta i razvoja zajedno s našim kandidatima. Grad Varaždin je hrvatski Salzburg, a Kišić Maestro. – rekao je Bernardić i završio parolom: 'SDP birajte i niš' se ne sekirajte'.

Uz Bernardića, obilježavanju obljetnice je, između ostalih, prisustvovao Alen Kišić, regionalni tajnik SDP-a za sjever Hrvatske Mladen Novak, potom saborski zastupnik Branko Grčić, Barbara Antolić Vupora.

 

Komentari