FOTO: Dame za Svečanu sjednicu Gradskog vijeća odabrale crveno (pogledajte tko je sve došao)

Piše: A.M./D.R.

Objavljeno: 08.12.2015. 16:20

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 09:50

Foto: Siniša Sović

Povodom Dana grada Varaždina, koji se obilježana uz blagdan Sv. Nikole, 6. prosinca, danas je u varaždinskom HNK održana svečana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj su se okupila brojna poznata lica iz javnog života grada i Varaždinske županije.

Političari su se držali zajedno, kako je bilo za primjetiti, ali uglavnom – prema stranačkoj „liniji“. Nezavisni gradski vijećnik i novoizabrani saborski zastupnik Robert Podolnjak, koji je ovih dana u središtu pozornosti hrvatske javnosti, na sjednicu je došao uz Branku Matavulj, pročelnicu Upravnog odjela za poslove gradonačelnika.

Zamjenik župana Alen Kišić pri ulazu se susreo s varaždinskim umjetnikom Ivanom Mesekom. Bio je tu i Ivan Topolnjak, direktor Termoplina, u društvu Rudolfa Kirića, ovogodišnjeg dobitnika priznanja Grada Varaždina za životno djelo.

Od poduzetnika sjednici je između ostalih nazočio i Boris Kos, direktor „Kos transporta“, a zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić pojavio se u društvu predstavnika Varaždinu prijateljskog kineskog grada Wuhana.

Laburist Božidar Kolarić zatekao se u društvu bivšeg varaždinskog gradonačelnika Zlatka Horvata, a zanimljivo je za primjetiti da je većina žena uhvaćena okom našeg fotoreportera odabrala odjeću u crvenoj boji ili barem s crvenim detaljem...

Tko je sve došao pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari