zbrajaju se glasovi

FOTO: Donosimo atmosferu iz izbornih stožera i prve komentare

HDZ –ovci i HNS-ovci okupljaju se u svojim stranačkim središnjicama. Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a rezultate će dočekati u Picabiji, dok su predstavnice Nezavisne liste Ivana Čehoka odabrali Panaeru...
Objavljeno: 05.05.2019. 19:43

Zadnja izmjena: 08.05.2019. 09:29

U tijeku je zbrajanje rezultata, a mi vam donosimo atmosferu iz izbornih stožera gdje su se počeli okupljati predstavnici i čelnici lista...

>>FOTO: BIRALIŠTA ZATVORENA Evo kakva je "slika" u Varaždinu bila prije četiri godine

HDZ –ovci i HNS-ovci okupljaju se u svojim stranačkim središnjicama. Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a rezultate će dočekati u Piccolu, dok su predstavnici Nezavisne liste Ivana Čehoka odabrali Panaeru. Natalija Martinčević slabu izlaznost pripisala je lošem vremenu i „kontinuiranoj marginalizaciji mjesnih odbora od strane gradske vlasti“.

SDP-Reformisti-HSU

- To je ogledalo ponašanja gradske vlasti i vjerujem da će građani takvu politiku od strane Čehoka i HDZ-a kazniti. U Varaždinu imamo jasnu polarizaciju. S jedne strane listu tzv. nezavisnih Ivana Čehoka, HDZ, te HNS za kojega je pitanje hoće li uspjeti dobiti išta. S druge strane imamo našu koaliciju Reformista, SDP-a i HSU-a – rekla je Martinčević.

Nezavisna lista Ivana Čehoka

- Izlaznost je relativno mala, pogotovo u centru, kao što je bilo i očekivano. U određenim prigradskim naseljima bila je izvrsna, a prvi podaci s terena govore da su za nas rezultati dobri. Čekamo daljnje vijesti – rekao je o očekivanjima Zlatan Avar.

Dolazak Ivana Čehoka i Damira Habijana u stožere još se očekuje. Alen Leverić istaknuo je kako je njegova stranka na izbore izašla samostalno – „s mladim i neopterećenim ljudima, ne skrivajući se iza velikih stranaka“.

HNS

- Kroz kampanju smo pokušali prezentirati građanima Grada Varaždina projekte koje realiziramo za bolji i ugodniji život, ali i nastojanja kako novim projektima osigurati što kvalitetnije uvjete građanima – rekao je Leverić.

HDZ

Komentari