VELIKA FOTOGALERIJA

Foto - Evo tko je sve bio na velikom božićnom domjenku HDZ-a

Objavljeno: 08.12.2022. 13:56

Zadnja izmjena: 08.12.2022. 14:45

Članovi i simpatizeri lokalnog HDZ-a održali su božićno okupljanje prilikom čega su se osvrnuli na proteklo jednogodišnje razdoblje.

Anđelko Stričak najavio otvaranje Objedinjenog bolničkog hitnog prijema i dnevne bolnice, Spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama, Centra kompetentnosti u zdravstvu, početak izgradnje Centralnog operacijskog bloka, ali i donošenje strategije razvoja Varaždinske županije do 2027. godine. Alen Runac čestitao mu je kao najdugovječnijem predsjedniku županijskog HDZ-a.

- Već sada tim planom predviđamo preko 40 kapitalnih investicija vrijednosti preko 2,4 milijarde kuna. Krajem godine cijeli taj set pustit ćemo u javnu raspravu, koja će biti otvorena oko mjesec dana kako bi se u njegovo donošenje mogli uključiti svi zainteresirani. U veljači, na 33. obljetnici stranke odlučit ćemo o idućim koracima: donošenju plana razvoja, prioritetima, načinu rada i pripremi za naredne izbore. Jer, ako sve te projekte i investicije nećemo odraditi mi, tko će? Ako ne sada, kada? - rekao je Stričak.

Komentari