izbori 2024.

Foto - HDZ sa skupa u Ludbregu: Ishođene sve dozvole za geotermalnu elektranu

Objavljeno: 09.04.2024. 09:39

Zadnja izmjena: 09.04.2024. 09:39

Jučer je održan skup HDZ-a u Ludbregu na kojem je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, ujedno i nositelj liste u III. Izbornoj jedinici govorio je o projektima u županiji pa tako i o izgradnji geotermalne elektrane u Malom Bukovcu.

Stričak je kazao kako su ishođene sve dozvole za istu, a potom je prozvao SDP.

- Investicija je i ovdje puno, ravnomjerno razvijamo županiju, a jedna od najvažnijih je izgradnja geotermalne elektrane za koju smo ovih dana ishodili sve potrebne suglasnosti. Idući korak je njeno projektiranje. Stalno smo na terenu da čujemo vaše sugestije, međutim postavlja se pitanje gdje su ostale političke opcije, npr. gdje je SDP, jesu li se ikad i za što to izborili za ovaj kraj? Odgovor je lagan - nikad nisu i neće. Teško im je organizirati i predizborni skup te stati pred vas - kazao je Stričak.

Nadalje, za SDP tvrdi kako su u programu ponudili samo 'ukidanje svega'.

- Samo su SDP-ovci ponudili, po običaju, ukidanje svega; županija, općina i gradova. Naš program se sastoji od daljnjeg rasta plaća i mirovina, nastavka investicija kojih nikada nije bilo toliko te voditi brigu o sigurnost. Tko to može bolje napraviti od tima kojem je na čelu dokazano dosad najsposobniji premijer Andrej Plenković - zaključio je.

Komentari